Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επιστολή προς...δημιο-σιογράφους!!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
                                                    «Κύριοι» του focus

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια ,να «πιάσετε», το θέμα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, με τόσο «πρωτότυπο» τρόπο. Δηλαδή να «παίξετε» μ΄ένα ΄Εργο Παγκόσμιας Κληρονομιάς 2500 χρόνων και να εκφράσετε έτσι, με την «τοσοδούλα» νοημοσύνη , που θα χαρακτήριζε ένα «πρωτεύον θηλαστικό», αρκετά ευφυές, τις βαθυστόχαστες οικονομικές Αναλύσεις σας & έτσι να μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε επιτέλους τον χαμένο κρίκο στην εξέλιξη των Ειδών, που τόσα χρόνια ψάχνουν οι Ανθρωπολόγοι σε όλο τον Πλανήτη! Σίγουρα πρέπει να υπογραμμίσω , τη συνάφεια του είδους σας με τους , ανεγκέφαλους «Τεχνοκράτες της μίζας»-«Ενόχους», ένθεν & ένθεν, που οδήγησαν την Χώρα μου, οικονομικά σε αυτή την απερίγραπτη κατάσταση. Γι΄αυτό τόσο εύκολα μπορέσατε να χρησιμοποιήσετε ένα κοινό κώδικα που η «συνομοταξία», σας αντιλαμβάνεται & μπορεί & συνεννοείται. Κρίμα γιατί προσβάλατε έτσι όχι τον μέσο ανώνυμο- σκεπτόμενο Πολίτη της Πατρίδας μου, αλλά τον μέσο ανώνυμο,-σκεπτόμενο Πολίτη του Πλανήτη. Συνεχίστε να βιοπορείτε, με αυτούς τους εκλεκτούς , δημιο-σιογράφους σας. Υπηρετείστε το Σκοπό των Πλανητικών «Αφεντικών-Λαμογιών» . ΄Όχι γιατί πονάτε να κάνετε καλύτερο τον Κόσμο, αλλά σαν ένα είδος νέων Ηρόστρατων, να βολευτείτε & να δικαιολογήσετε την μίζερη ύπαρξης σας , δηώνοντας τον Παγκόσμιο Πολιτισμό, που εκφράζετε & με τρόπους & ΄Εργα που είναι μάλλον δύσκολο να κατανοήσετε.. ΄Ετσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε πολλούς ακόμα κύκλους Χρόνου, για να φτάσουμε, στο επιθυμητό, επίπεδο εξέλιξης του Πολιτισμού, με την βοήθεια των παγκόσμιων Επιστατών, ώστε να αναγνωρίζουμε τα είδη της πανίδας & χλωρίδας πού έζησαν την Εποχή της Επανάστασης της Πληροφορίας, που διανύουμε το 2010 μ.Χ., και που ηθελημένα ή άθελα τους, παίξαν κι΄αυτά το ρόλο τους, σ΄αυτή την εξέλιξη & ιδιαίτερα τροφοδοτώντας το Μίσος & την Βία, μεταξύ των Λαών!!

                                         Με συμπάθεια ένας φίλος από τον Νότο!
Τι οφείλει άραγε ο Παγκόσμιος Πολιτισμός, σε αυτόν τον Αρχαίο Λαό! Οι απόφοιτοι στοιχειώδους εκπαίδευσης το γνωρίζουν!!!


"Οι γαρ πνέοντες μεγάλα τους κρείσσους λόγους πικρώς φέρουσι των ελασσόνων ύπο"
                                      (Ευρυπίδης)
Ελληνισμός σημαίνει ιδέες, αρχές, αξίες, αγάπη, ειρήνη, ελευθερία, δικαιοσύνη, ήθος, αλήθεια, γνώση, όραμα, λογική, έρευνα, αναζήτηση, τέχνες, επιστήμες, πρόοδο, ισότητα, αξιοκρατία, δημιουργία, έκφραση, γενναιότητα, θάρρος, αυταπάρνηση, φιλοπατρία, φιλανθρωπία, χαμόγελο, ευγένεια, καλοσύνη, προσφορά, φιλοξενία, αποδοχή, αλληλεγγύη,  σεβασμός, μέτρον, κάλλος, αρμονία, Φως αιώνιο , άσβεστο & ζωογόνο! Αντίθετα με την σημερινή κατάσταση στον Κόσμο, που σημαίνει σκότος, φόβος, υποταγή, εξουσία, πόλεμο, εκδίκηση, τιμωρία, επιβολή, δουλεία, βία, οδύνη, υλισμό, θράσος, απληστία, συμφέρον, αρπαγή, κλοπή, καταπάτηση, ανηθικότητα, ψεύδος, αδικία, αγνωμοσύνη, κοροϊδία, φθόνο, εγωισμό, αμάθεια, διακρίσεις, ρατσισμό, υπερβολή, όλεθρο, καταστροφή & όνειδος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου